Werkwijze

PSYCH-K® werkt op (on)bewuste overtuigingen. Overtuigingen kunnen simpel zijn “in dingen niet kunnen” (zoals bijvoorbeeld niet genoeg water drinken) maar ook heftig “in niet goed genoeg zijn” (zoals bijvoorbeeld bij een pestverleden). PSYCH-K® laat de 2 hersenhelften weer met elkaar communiceren waardoor er een positieve overtuiging voor de negatieve in de plaats komt. Je plaatst een nieuw positieve overtuiging in je onderbewustzijn.

Ik heb al mooie ervaringen met onder andere angst voor spinnen, gezond eten, kwetsbaar mogen zijn, faalangst en stressvrij zijn in de afgelopen periode mogen ervaren.

 

Sessie

-Vertellen wat je niet meer wil.

Het mooie aan deze methode is dat je niet uitgebreid je verhaal hoeft te doen in waar de negatieve overtuiging vandaan komt.

-Ombuigen naar de gewenste overtuiging.

We kijken samen naar wat je wel wil.

-Balansproces

Door middel van spiertesten en een Balansproces maken we de weg vrij in het onderbewuste om potentieel te creëren om dit te bewerkstelligen.

-Eerste actiestap bepalen

Je creëert potentieel door acties. Als je bijvoorbeeld een Balans doet om topsporter te worden dan moet je zelf nog steeds de noodzakelijke training doen om dit doel te bereiken. De Balans vermindert de onderbewuste weerstand die je mogelijk hebt tegen het bereiken van dit doel.

Als je de software van je brein verandert, verander je de computeruitdraai van je leven … en de wereld! -Rob Williams- Grondlegger PSYCH-K®