Over mij

Nienke Schriever- van Rijswijk   20-3-1978

 

 

Werken vanuit mijn intuïtie is mijn passie. Werken vanuit mijn hart. 

 

 

Ik ben dankbaar en blij dat PSYCH-K® in mijn leven is gekomen. Altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen in mijn leven, kwam PSYCH-K® op mijn pad. Na flink wat mentale en lichamelijke uitdagingen in mijn leven zocht ik naar een manier om mijn leven vorm te geven met geluk. Ik wilde mijn leven niet meer laten beheersen door acceptatie en verwerken. In de reguliere hulpverlening had ik steeds het gevoel dat ik iets miste. Het was niet volledig voor mij. EMDR kwam voor mij het dichtste in de buurt van wat ik zocht. Wat ik miste bij EMDR is dat mijn “blinde vlekken” niet belicht werden. In PSYCH-K® vind ik dit wel terug omdat hier niet de situaties belicht worden maar de overtuigingen uit de situaties. Voor mij een volledig geheel.

Al snel had ik het gevoel  “Dit is zo mooi, hier moet ik iets mee.” Sinds 2017 ben ik PSYCH-K® facilitator.  Dit houdt in dat ik PSYCH-K® mag inzetten om andere mensen te helpen.

Ik begeleid nu ruim 20 jaar met veel plezier mensen met verschillende problematiek, met als specialisatie mensen met een autisme spectrum stoornis. Werk waarin “jezelf aanpassen aan de cliënt” centraal staat. Meebewegen met de cliënt maar zeker ook richting geven waar nodig.

Ik werk op een intuïtieve manier, onderbouwd door scholing en (levens)ervaring. Ik volg en luister naar mijn hart.